Home

Our pasta is somethings else. Since 1860

The ancient Morelli Pasta Factory was founded in 1860, and is a family-run enterprise, the fifth generation of the Morelli family, siblings Lucia, Antonio and Marco, continue to run the company today preserving its traditions. Throught years of using the wheat germ ingredient the ancient Morelli Pasta Factory has succeeded in obtaining a pasta with a unique and delicious taste, it selects the best semolina, which is processed according to craft technique. The pasta  be found in prestigious shops both in Italy and abroad.

Il segreto del Germe di Grano

Those who have tried Pasta Morelli recognize its characteristics; flavor and aroma of wheat, excellent consistency, intake of important nutrients for our health…

Read more

OUR PASTA

Germe di Grano

Il germe di grano è il cuore del chicco di grano, ricco di sapore e principi nutritivi. Durante la cottura si sprigiona un intenso profumo di grano e l’acqua si tinge leggermente di verde.

Scopri di piu’

Pasta

La Pasta del Pastificio Morelli è lavorata con tecniche artigianali e senza l´uso di conservanti e coloranti . E´ unica nel suo genere, grazie ad un ingrediente che non si trova nelle paste comuni

Scopri di piu’

Do you want to discover all the news of the pasta factory?

BROWSE THE CATALOG

Farine e pasta artigianale

Il Pastificio Morelli

Antonio Morelli parla delle farine impiegate nella produzione della Pasta Artigianale Morelli: tutte selezionate, tutte del Centro Italia.

Scopri di più

“From Tuscany, we are a different pasta. Since 1860”

Find out more

FAIRS AND EVENTS